woensdag 13 mei 2009

Allerlei Veldhoven

Zoals in het wedstrijdverslag al vermeld hadden we nogal wat veranderingen doorgevoerd/aangebracht. Hierboven het lagere stuur met opklapbare hendels en nieuwe handvaten. Alles rechtstreeks in China besteld. Snel in huis en kost weinig :o)

Hierboven het uitlaatsysteem dat mijn zwager Krimo maakte; werkt perfect, zit niet in de weg. Zit veel werk in maar het is het waard. (heb makkelijk praten; heb er niet veel aan gedaan) ;o)
Op de foto lijken de dempers wel érg groot; ligt aan fototoestel; Mieke heeft ergens opgeduwd en nou geeft ie zo'n beeld.

Stoer he, die 2 dikke uitlaatdempers onder dat mini-spatbordje. Vroeger maakte mijn Pitbike zowat de meeste herrie van allemaal; kon in Lelystad niet eens meedoen vanwege teveel decibels. Nu heb ik de stilste motor.....


Al met al was de race op Veldhoven dus een fantastische dag.
Superlekker weer was het; warm zelfs.
Konden nu mooi onze nieuwe uitvouwbare tent uitproberen; werkte perfect; motor kon er ruim onder staan en wijzelf konden in de schaduw zitten. Gaaf.

Leuk ook dat naast de vaste mensen deze keer ook Aidan, de zoon van Mieke's vriendin, er bij was. Had nog nooit Pitbike-race gezien en hij vond het leuk. Heeft ook goed meegeholpen; tent mee opgebouwd en motor naar de technische keuring gebracht en verder de hele dag de Pitbike naar en van het circuit naar de camper gebracht; top. Lekker relaxt als je dat zelf niet hoeft te doen; zeker als je nét gereden hebt is het tof om je bike aan iemand te kunnen geven die hem wegbrengt.


2 opmerkingen:

Claudje zei

wat een lief en tof stukje met foto's! Ga het zo aan Aidan laten zien.
Die zal wel heel trots zijn.
Lieve groet, Claudia

Claudje zei

yep, hij glundert en lacht van oor tot oor! Thx.