zondag 18 mei 2008

Pitbike race Eindhoven/Veldhoven

Zondag 1 Juni a.s. hebben we onze 3e race voor het NK Pitbike en wel op Kartcircuit De Landsard bij Eindhoven. Vlakbij Vliegveld Eindhoven.
Omdat vaak gevraagd wordt; “wanneer race je nu een keer in de buurt?” willen we hierbij iedereen uitnodigen om eens van dichtbij een race-dag mee te maken.
Toegang is gratis en je kunt gewoon op het rennerskwartier bij onze camper komen. Wij zorgen voor de koffie met koek. Neem wel zelf een tuinstoel mee als je effe wilt zitten; helaas hebben we daar geen voorraadje van bij ons. Spullen als tassen/koelboxen ed kun je uiteraard ook bij of in de camper laten staan; dan hoef je niet steeds alles mee te zeulen.
Naast de 2 Pitbike-klassen rijden er ook nog 2 Scooter-race-klassen; gaan ook erg hard(er).

Hopelijk wordt het lekker weer en kunnen we samen met familie, kennissen en collega’s een leuke dag beleven. Garantie op een goed wedstrijdresultaat geef ik niet; dat blijft dus afwachten. Zeker na het decibel-gezeur op Lelystad hoop ik eindelijk weer een lekkere wedstrijd te rijden.
Op de website van Circuit De Landsard staat een routebeschrijving.
Om het vinden van onze camper wat makkelijker te maken; hier een foto van het embleem dat aan beide zijden op de camper staat. Kan niet missen.

Heb je vragen? Stel ze via mail (staat in mijn profiel) of klik hieronder op Reakties en laat daar je bericht achter.
Gewoon effe melden dat je (misschien) komt is ook leuk; dan hebben we enigzins een idee hoeveel ruimte we moeten ‘claimen’ rond onze camper.
Nadere info, bv het wedstrijdprogramma met de tijden van de training, tijdtraining en de beide manches, komt in de week vóór de wedstrijd hier ook te staan.

1 opmerking:

Mieke zei

Ik kom in ieder geval;o)
XX