zaterdag 8 augustus 2009

Cruise Brothers Den Haag

Vorig weekend zijn we (eindelijk) weer eens naar de Saturday Night Cruise van de Cruise Brothers in Den Haag geweest.

Die Amerikanenclub houdt in de zomermaanden elke eerste zaterdag van de maand een grote Amerikaanse-auto-meeting.


Je rijdt daarheen met je Amerikaan, betaalt 4 euro en je zet je wagen bij de rest. Op zich is er niets bijzonders te doen, er staan gewoon veel mooie auto's, een plaatselijke band (bij voorkeur met muziek uit de 50 -er of 60-er jaren) staat op een podium wat te spelen en er zijn wat eet en drinktentjes. Paar marktkramen met auto-spullen completeren het geheel.


We waren deze keer eerst Den Haag zelf ingeweest; leuk (winkel)centrum hebben ze daar. Daarna gingen we, zoals gewoonlijk, naar Kijkduin om lekker vis en friet te eten en effe op het strand te zitten.


Jammer genoeg waren we niet met onze Corvette; staat nog in de winterstalling omdat die bouwketen hier zo lang in de straat ale parkeerplaatsen bezet gehouden hebben. Is nou niet meer de moeite om hem voor de dag te halen.

Betekende wel dat we niet met de auto op het meetingterrein mochten. Normaal kunnen we dus wat rondlopen en en autoos kijken en daarna weer wat uitrusten/mensen kijken bij/in de Corvette; nu was de enige plek waar je effewat kon zitten drinken de stoeprand. :o) Maakt het toch net effe anders.
Wel veel mooie autoos gezien; staan echt juweeltjes tussen.
Dat niet iedereen bergen geld aan zijn auto spendeerd laat de onderstaande foto wel zien; had wel zo zijn charme. (daarbij; het interieur was al splinternieuw) :o)

We mistten deze zaterdag-avond wel de aparte sfeer die er normaal hangt; misschien doordat er wat minder wagens stonden en er veel meer dagjesmensen rondliepen dan normaal; zal de vakantietijd wel zijn.

Geen opmerkingen: